Nemrég ért véget két terhesnaplónk is (egyszerre született meg Pirilány és Zea babája), Vemhes Tevelány várandósnaplója is a végéhez közeledik, és szeretnénk, ha később nem maradnátok terhesnapló nélkül, ezért ismét pályázatot hirdetünk terhesnapló-írásra.

Ha szeretnél nyilvános naplót vezetni várandósságodról, és szeretnéd, ha sokan követnék terhességed szinte minden pillanatát, írj nekünk bemutatkozó posztot magadról. Meséld el, hány éves vagy, mivel foglalkozol, milyenek a körülményeid, van-e már gyermeked vagy első babádat várod, és hogy hány hetes terhes vagy.

A nyertes vállalja, hogy hétről hétre egy posztban megírja, mik történtek vele a várandóssággal kapcsolatban. Saját fotós/videós anyag előny, de nem feltétel, maradhatsz anonim is.

A következő napló szerzőjének felajánlunk egy Szüléstörténetek című könyvet, amelyben a Bezzeganya olvasóinak szüléstörténetei olvashatók.

Ha tehát szeretnél naplót írni a Bezzegen, a bezzeganya@bezzeganya.hu emailcímen várjuk a jelentkezésed!

Tünde

Korábbi terhesnapló-bejegyzéseinket itt olvashatod >>>

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>