nagycsaládos óvodások Bezzeganya klub

Ma Magyarországon 3 éves kortól kötelező az óvodai beiratkozás. Van-e és hogyan kivétel? Mik a feltételei annak, hogy ovit kezdjen a gyerek? Maradjon még bölcsiben, vagy vigyem át az oviba az őszi, téli gyerekemet? Nincs hely, mi lesz így a gyerekemmel? Az rendben, hogy óvodás lesz, de melyik ovit válasszuk? Önkormányzatit, vagy magánovit? A magánovikból melyik alternatívot? Melyik alternatív ovi mit nyújt? Elsősorban ezekre a kérdésekre keressük a választ, de természetesen a beiratkozásról, a beszoktatásról, a személyes tapasztalatokról, az óvónők és dadusokkal szembeni elvárásainkról is szót ejtünk. Beszéljük meg személyesen!

Várok minden ovikezdő, vagy épp tapasztalattal rendelkező anyát, apát, nagyit, nagynénit és nagybácsit, aki segít eligazodni a bizonytalanoknak, április 3-án, Budapesten, a Corvin negyednél a Práter utca 12-ben, 17-19 óra között egy meleg teára és egy jó beszélgetésre. Hozd bátran a gyereket, ha szeretnéd! Játszósarok várja az aprókat, a még kisebbeket pelenkázó, lehet tápszert melegíteni, diszkréten szoptatni. Az alkalom ára 1500 Ft, amiből a terem bérleti díját és a vendégeink honoráriumát fizetjük ki.

Már most szólok, jó előre, hogy a Költészet napját mi is megünnepeljük. Mivel április 10-én a mesékről és a mesélésről beszélgetünk, a gyerekeknek ajándékot készítünk. Minden résztvevő kap egy Tihamér mesét nyomtatásban, de ami ennél is jobb, a Tihamér mesék szerzője, Szigeti Jenő maga mondja a kicsiknek az előrehozott esti mesét. Úgyhogy erre az alkalomra készítsétek a gyerekeket is! Ezen az alkalmon szeretnénk lehetőséget biztosítani a Tihamér mesék című könyv megrendelésére, amit minden megrendelő dedikálva kap majd meg.

A húsvét hétfőt ünnepelje, töltse mindenki családi körben, de aztán a hó utolsó hétfőjén találkozzunk ismét! Vendégünk lesz Zsé, aki az életmódváltó posztsorozat szerzője.

Sok érdekes programot kínál a klub. Hétfőről hétfőre itt a lehetőség, hogy személyesen is megvitassunk minket érintő kérdéseket. Személyesen beszélgetni egészen más dolog, mint névtelenül kommentelgetni. Igaz, hogy akkor arccal kell felvállaljuk a konkrét témáról a véleményünket, viszont sokkal nehezebben értjük félre egymást, és a személyes találkozás plusz élményt is nyújt. Senkinek sem kell feladnia rajtam kívül az inkognitóját. Aki nem szeretné, hogy kiderüljön, hogy ki ő, nem kell elmondja a nick nevét, és szerintem igen sok találkozás kell ahhoz, hogy valakiről kiderüljön, hogy ő amellett, hogy Gizi, a blogon Micimackóként szól hozzá. Úgyhogy ettől nem kell tartani.

Várlak benneteket áprilisban is!

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?