Tünde PR

(X)

Vannak olyan háztartási eszközök a lakásban, amelyekről nem tudnék lemondani. A hűtőszekrény, a mosógép és a mikró alap, ezek nélkül szinte lehetetlen élni. Ezeken kívül nálam nagyon fontos a szárítógép (ami luxusnak számít) és a mosogatógép (ami egyre több háztartásba kerül be alapként). Nincs nagy konyhám, így egy kis méretű mosogatógép fért csak el, de ez számomra életmentő (már csak azért is, mert a mosogatótálca viszont extra keskeny, nagyobb dolgok mosogatására alkalmatlan). Nálunk, a három gyerek + három macskás háztartásban szinte naponta megtelik a gép, és amíg csendben dünnyög a háttérben (a szárítógéppel együtt), addig marad idő egyéb fontos dolgokra, például könyvolvasásra a kádban leckeellenőrzésre, takarításra, stb.)

Felmérések szerint egyébként évente kb. 250 órát tölt mosogatással, akinek nincs gépe. A mosógéptelenek mosogatással, törölgetéssel és elpakolással átlag 30 percet töltenek el, míg a géppel rendelkezőknél alkalmanként csak néhány percet vesz igénybe a mosogatógép be- és kipakolása. A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. A Bosch mosogatógépek AquaSensor funkciója a töltet mennyiségéhez és szennyezettségéhez igazítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a víz hőmérsékletét. Az EcoSilenceDrive technológiájú motorok pedig biztosítják az ultra csendes munkavégzést.

Tünde PR

Gépi mosogatásnál nem számít, mit pakolunk be a gépbe, a Finish All in 1 Max vagy Quantum Max gépi mosogatógép-tablettáinak segítségével egyszerre mosogathatjuk el a legnagyobb, legzsírosabb fazekakat és a törékeny üvegpoharakat is, előmosás nélkül. (És nem kell a konyhapulton napokig áztatni az odaégetett edényeket sem.) Arról nem is beszélve, hogy sosem lesz olyan csillogóan szép egy pohár, amit kézzel mostunk és törölgettünk, mint amelyiket gép mosta és szárította fényesre. A Bosch PerfectDry mosogatógép új Glass 40° programja finoman tisztítja még az üvegpoharakat is, miközben optimális szárítást biztosít és briliáns ragyogást ér el. Intenzív program választása esetén pedig a 65-70C° fokos víz garantáltan elpusztítja az összes kórokozót.

Ami az én régebbi Bosch mosogatógépemből hiányzik, de az újakban már benne van, az a VarioSpeed Plus opció, amellyel 66 százalékkal gyorsabbá tehetjük a mosogatóprogramot, valamint az időkésleltetési funkció: a kívánt kezdési időpontot előre beállíthatjuk, legyen az nappal, éjszaka vagy akár munkaidőben.

A Bosch PerfectDry mosogatógép praktikusan átalakítható belső tere, és sokféle választható programja könnyedén igazodik egyedi mosogatási igényeinkhez. A cserélhető VarioFlex kosarak és VarioDrawer fiók segítségével a mosogatógép befogadóképességét könnyedén növelhetjük akár 14 terítékre a 60 cm-es, és 10 terítékre a 45 cm-es mosogatógépeknél.

Tünde PR

Ha azt akarjuk, hogy mosogatógépünk hosszú életű legyen, havonta egyszer tisztítsuk meg! Ehhez nyújt segítséget a Bosch PerfectDry mosogatógépek MachineCare funkciója, ami figyelmeztet, mikor kell megtisztítani a gépet. Ez a speciális program a Finish mosogatószerrel együtt magas hőmérsékleten tökéletesen tisztítja meg a mosogatógépet. A Finish mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is.

Ha most vásárolsz Bosch mosogatógépet, fél évre elegendő Finish csomagot kapsz ajándékba!  További információk a www.finish.hu  vagy a www.bosch-home.com/hu/szupercsapat weboldalon.

Te még kézzel mosogatsz?

Tünde

(X)