Az egyik kisfiam osztálykirándulni ment. Összekészítettük a három napra valót. Derekasan kivette a részét belőle. Nekem csak átnézni, meg egy-két dologgal kiegészíteni kellett. Egy alsóstól szerintem nagyon is megfelelő. Aztán vettem elő a pénztárcát, hogy a zsebpénzt odaadjam, és ekkor ért a döbbenet. A pénztárcája tele volt. Úgyhogy itthon hagyta a kétharmadát, hogy vigyázzak rá, míg ő nincs itthon.

Nálatok meddig elég a gyerek zsebpénze? Milyen gyakorisággal kap? Szavakkal is tanítjátok pénzt beosztani, vagy csak példamutatással? Mit gondoltok, kell havonta zsebpénz? Hátrányban van, aki csak alkalmilag kap? Mennyi idős kortól adjunk? Mennyi legyen az annyi? Van-e, amit mindenképp a zsebpénzéből kell megoldania? Mi van, ha elfogy, és kellene még?

A Bezzeganya klub következő alkalmán a zsebpénzről beszélgetünk. Május 14-én 17-19 óráig a Práter12 közösségi térben (Budapest VIII. kerület Práter utca 12) várom az anyukákat, apukákat, nagyikat egy jó beszélgetésre. A rendezvény ingyenes!

nagycsaládos

Bezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?