PR Black Friday eMAG

PR

A világ legnagyobb vásárlói akciója, az Egyesült Államokból indult Black Friday már hazánkban is egyre népszerűbb. November 27-én az eMAG-on is lesz Black Friday, ahol több mint 170 ezer termékből válogathatsz. Játékokból és babafelszerelési cikkekből tavaly 15 ezer tétel fogyott, idén jóval nagyobb forgalomra számítanak. Ebben az évben esetenként 70 százalékos árengedménnyel lehet vásárolni az eMAG-on, ahol mobil alkalmazással bárhonnan egyszerűen lehet rendelni, akár séta, altatás vagy etetés közben is.

Ami a kismamákat, családokat leginkább érdekelheti az igen széles termékkínálatból: rengeteg baba-mama termék és játék közül lehet válogatni, minden megtalálható, amire csak szüksége lehet egy kismamának, édesanyának, babának. A hosszú, fogzásos-nyűglődéses, álmatlan éjjeleken már előre elkészítheted a bevásárló listádat, hogy a nagy napon könnyebben tudj vásárolni. Az előrelátóak akár a karácsonyi ajándékokat is beszerezhetik kedvezményes áron. A házhozszállítás ingyenes az eMAG által forgalmazott termékek esetén, sőt, kézhezvételnél lehetőség van kinyitni a dobozt fizetés előtt, hogy meggyőződhess arról, hogy valóban azt kaptad-e, amit rendeltél. Így nem fordulhat elő, hogy a piros színben rendelt cumi helyett kéket kell a gyerek szájába adni és az is kiderül, ha tévedésből Gordont csomagolták be Percy helyett.

A vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheted a termékeket, így van idő arra, hogy kipróbálja a gyerek a neki vásárolt terméket, és például meg lehet nézni, tetszik-e neki az adott játék. Ha bármi kérdés-kérés merülne fel, a non stop ügyfélszolgálaton segítenek megoldani a problémát.

A tavalyi Black Friday akció során 95 ezer termék kelt el, és egyetlen nap alatt 1,2 millióan látogattak el az eMAG.hu oldalára. A vásárlók 550 millió forintot spóroltak, miközben 1,7 milliárd forint értékben vásároltak elsősorban játékokat, gyermekfelszerelési cikkeket, mobiltelefonokat és tableteket.

A Black Friday az ünnepi bevásárlási időszak kezdete: közel ötven éve a hálaadást követő első pénteken rendezik meg. Tavaly az amerikaiak kétharmada élt a lehetőséggel, és összesen több milliárd dollárt költöttek el a Black Friday alkalmával. A fogyasztók közel fele most már inkább online vásárol, hogy elkerülje a hosszú sorban állást, és hogy részesülhessen a még nagyobb, csak online elérhető kedvezményekből.

PR

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?