Mostanában gyakran hallom azt a kérdést, hogy „Van ötleted, mivel lepjem meg karácsonykor terhes barátnőmet?”

Ilyenkor mindig azt mondom, hogy vagy vegyél egy csomag 1-es pelenkát, mert az biztos el fog fogyni, vagy vásárolj olyan cuccokat, amire ő tuti nem adna ki pénzt, viszont hasznos lehet. Esetleg tökfölösleges, de mókás.

Sütizokni

Ha csak egy kis apróságot vinnél kismamaismerősödnek, meglepheted egy muffin formába csomagolt színes babazoknival. A sütizokni tízféle színben, 1490 forintért kapható.

Bugyola

A Bugyola kézzel készült magyar korszerű bébipólya.
Használatával  a gyerek állítólag mélyebben alszik és kevesebbet sír. A Bugyolák divatos mintás pamut külsővel, és puha bébiplüss belső anyagokból készülnek. Áruk 8490 Ft.

Szoptatási karkötő

A szilikon karkötő  segítségével nem felejti el a szétszórt/hullafáradt kismama, hogy az előző etetéskor melyik melléből szoptatott. A karkötő egyik oldalán a left, másikon right felirat található. A kismamának az a dolga, hogy annak az oldalnak a feliratát helyezze kifelé, amelyből legutóbb szoptatott. Így ha eljön a következő etetés ideje, rápillant a karkötőre, és megállapítja, hogy melyikből evett utoljára a baba, így a másikból etet. (Mivel a feliratok kiemelkednek a karkötőből, éjszaka is megállapítható, melyik mell jön.) Csak aztán el ne felejtse kifordítani a karkötőt a szoptatás után, különben összezavarodik. A kék, piros, rózsaszín, zöld, lila színben kapható karkötő ára 1795 Ft.

Színes textilpelenkák

A textilpelenka az első időkben nélkülözhetetlen kelléke a babakelengyének. Jól jön etetésnél, tisztába rakásnál vagy ha csak le akarod teríteni valahová, hogy rá rakd a kicsit. Sok baba alvásnál is szorongatja. Fiús és lányos színekben is kapható, egy tízes csomag színes pelus ára (melyben macimintás is van) 4490 Ft.

Gátborogatás

A hűtő gátborogatás azonnali hideget biztosít, segít csökkenteni a gátfájdalmat és a gát környékének duzzanatát. A gátborogatás úgy néz ki, mint egy nagyméretű egészségügyi betét, és úgy is működik: a bugyira kell helyezni tapadócsíkkal lefelé. A borogatás 4,4 fokra hűti le magát, melyet körülbelül 40 percig képes tartani. Nedvszívó tulajdonsága is van: 200 ml folyadékot képes magába szívni. A betétek egyszer használatosak, darabja 799 forintba, az 5 darabos csomag 5650 forintba kerül.

Anyakönyv tartó

Az ezüst anyakönyv tartó olyan kismamáknak ajánlott, akik szeretik a komódra kitehető dísztárgyakat. A fiola finoman gravírozott, ezüst állvánnyal és díszdobozzal szállítják. Ára 9300 Ft.

Tünde