hétvége programajánló

Az idei Gourmet Fesztivált május 18-21. között rendezik meg a megszokott helyen, a Millenáris Parkban. A rendkívül sokszínű étel- és italkínálat mellett ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába. A magyar gasztrokultúra legmenőbb fesztiválja  az idén nem csak az abban járatos  "nagyoknak"  tartogat izgalmakat. A  "kicsik" számára is remek programokkal készülnek a szervezők, így  érdemes gyerekkel, családdal  jönni a fesztiválra.

A gyerekeket külön helyszín várja,  ahol a játszóteér mellett lesz babakonyha a legkisebbeknek, folyamatos kézműves foglalkozás a nagyobbacskáknak, sőt, egy séfsuli is, ahol a Chefparade főzőiskola szakácsaival együtt főzhetnek a gyerekek.

A menü idén ropogós mangalica falatkák saját készítésű mártogatóssal, valamint eperburger vaníliahabbal. (Egy program 40 perces, és helyszíni regisztrációhoz kötött.)

A fesztivál  idén már túllép az ország határain, és a legkiválóbb hazai éttermek mellett a régió legjobbjait is bemutatja. Itt lesz a nemrégiben a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš, a szlovén Hiša Franko étterem séfasszonya. Továbbra is ez az egyetlen rendezvény, ahol lehetőség nyílik néhány nap alatt végig kóstolni Magyarország legjobbjainak kínálatát, sőt, most már annál is többet.

Az esemény 14 éves korig továbbra is ingyenesen látogatható, a programok díjmentesek.

Részletes program itt található >>>

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?