Volt olyan nap az életedben, amikor senki nem értette meg a csoki utáni sóvárgásod, vagy amikor a párod kikészült a babanevek ötletbörzéjétől, vagy esetleg megláttad a tükörben a saját elefántlábaidat? Itt a segítség, és még jóképű is!


Forrás: http://www.pregnantchicken.com

Amy Morrison, a torontói blogger hölgy dögös pasik fényképe mellé olyan rövid kis szösszeneteket írt, amit minden terhes nő hallani akar várandóssága alatt. „Azt gondoltam, a terhes nőknek való igazi pornó az lenne, ha szívdöglesztő férfiak szervíroznák nekik a délutáni sütijüket, miközben megnyugtatnák őket, hogy a méretük egyáltalán nem hasonlítható össze egy kisebb halászfaluéval”- mondja Amy.

Ez az ötlete úgy született meg, hogy a blogját – ami alapvetően azzal a bizonyos kilenc hónappal foglalkozik – olyan emberek véletlenszerű hada kezdte látogatni, akik „várandós nők pornója” után kutattak a neten. Figyelmeztető jelként felfogva a „keresetlen olvasók” érdeklődését, tizenkét szemet gyönyörködtető fényképes illusztrációt készített. Olyan férfiak szerepelnek a képeken, mint például Hugh Jackman (az X-Man valamint a Kate és Leopold sztárja), vagy Adam Levine, a Maroon 5 együttes frontembere.

Morrison „pornó terhes nőknek” gyűjteményében nemcsak a pasikat öröm nézegetni, hanem a mellettük található tréfás kis idézetek, a férjeknek is tippeket adhatnak, mire vágyik párjuk. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy ez a fajta képnézegetés még a munkahelyi számítógépen is teljesen biztonságos!

Thomka