PR cikk

Egy új, okostelefonra készült alkalmazás segít abban, hogy folyamatosan nyomon követhesd és megőrizd családod egészségét, legyen szó akár a szüleidről, akár a gyermekeidről.

Ezentúl nem kell noteszbe jegyzetelned, mikor, milyen gyógyszert, gyógyhatású készítményt szedett a család, kinek milyen vérnyomása volt, vagy azon gondolkodnod, hogyan jelezhetnéd, hogy gyermeked allergiás bizonyos gyógyszerekre. Egyetlen alkalmazás segít az összes családtag egészségi állapotát naplózni, rendszerezni, szemmel tartani, beleértve a krónikus megbetegedéseket, gyógyszer- és egyéb allergiákat, felfedezett betegségeket, rendszeresen szedett gyógyszereket is. Egyszerű, praktikus kezelőfelületén könnyen és biztonságosan lehet rögzíteni az információkat.

Kövesd nyomon szüleid egészségi állapotát!

Az idősebb embereknél gyakran okoz gondot a szedett gyógyszerek listája, a mért vérnyomás- vagy vércukorszint értékek rögzítése, de a mozgás- és táplálkozásnaplók mellett ezeket az adatokat is könnyen rögzíthetitek. Nem lehetsz szüleiddel minden pillanatukban, de egészségi állapotukat távolról is nyomon követheted, legyen szó szív- és érrendszeri problémákról, vagy épp cukorbetegségről. A rendszeres szűrések, teendők listája bárhol, bármikor hozzáférhető, az információkat ráadásul pár mozdulattal továbbíthatod a kezelőorvosnak, így gyorsan és hatékonyan tájékoztathatod őt változások, vagy akár vészhelyzet esetén. Az összekevert, vagy nem időben bevett gyógyszerek kérdése is megoldódik a MeNTA programja segítségével, te magad, vagy az okostelefon is figyelmeztetheti szüleidet az időpontokra.

Nincs több elfelejtett védőoltás

Anyaként gyakran kerülünk olyan helyzetbe, amikor nincs nálunk a gyerkőc oltási könyve, és épp nincs a zsebünkben eddigi élete alatt lezajlott komolyabb betegségeinek, vagy szedett gyógyszereinek listája sem. A MeNTA segítségével azonban minden szülő otthon, nyugodtan rögzítheti gyermekei adatait, így hatékony és gyors ellátásban részesülhet minden gyerek akár egy baleset, akár kivizsgálás esetén. Nem jelent többé gondot, ha az apuka, a bébiszitter, vagy a nagyszülők egyike viszi orvoshoz a kicsit, a programban a társadalombiztosítási azonosító jelén kívül minden fontos és hiteles adatot, információt elér ő is.

PR cikk