PR reklám terhesség kismama

(X)

A kismamák élete a várandósság utolsó hónapjaiban tele van izgalommal, kérdésekkel és újdonságokkal. Az áldott állapot alatt a terhességi hormonok (ösztradiol, progeszteron) szintje változik, ennek következtében csökken a visszerek tónusa, a vénák kitágulnak. Az utolsó trimeszterre jellemző fokozott vízvisszatartás miatt bekövetkezhet vizesedés, lábduzzadás, lábfeszülés és akár visszeres problémák is kialakulhatnak. Nyáron ezek a tünetek még gyakrabban megjelenhetnek. Ezekre a problémákra a HERBioticum természetes összetevőkből álló vadgesztenyés lábápoló kréme tökéletes megoldást jelent. A krém 2 nagyon hasznos növényi összetevőt tartalmaz. Egyrészt a vadgesztenye magjából kivont eszcin tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmazható a vénás panaszok kezelésére, mint a visszértágulat, lábdagadás, lábnehézség. Hatását már a népgyógyászatban is leírták.

PR reklám terhesség kismama

A vadgesztenye hatóanyagai csökkentik a kis erek áteresztőképességét, ezáltal megszüntetik a szövetekben a vízfelhalmozódást. Másrészt a vörös szőlőlevél összetevői alkalmassá teszik arra, hogy természetes módon javítsa a vérkeringést, csökkentse a vizesedést meggátolva a feszülő érzés kialakulását. Szakirodalmi adatok bizonyítják, hogy a krém vörös szőlőlevél kivonatában található flavonoid kiváló antioxidáns, Omega 3 zsírsav tartalma pedig remek hidratáló hatású. Az utolsó hónapban szinte minden kismama találkozik a lábdagadás problémájával melyre a legtöbben szeretnének naturális, növényi kezelést alkalmazni. A HERBioticum Vadgesztenyés lábkrém 6 hozzáadott növényi hatóanyagot is tartalmaz (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya). Ezen biológiailag értékes növényi hatóanyagok gyulladáscsökkentő, regeneráló, hidratáló, és frissítő hatással bírnak. A növényekben található olajoknak köszönhetően hidratálják, ápolják és selymessé teszik a lábszár bőrét.

I love my life!

A krém további egyedisége, hogy teljesen tiszta. Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz. Parabén és kőolajszármazék mentes. Bátran ajánljuk minden kismamának, aki a természetes megoldások híve, mert ami a mamának jó, az jó a babának is.

(X)