Az Író Cimborák imádnak játszani. Ezért létrehoztak egy gyermekirodalmi fórumot, ahol ezt szabadon megtehetik. A nagyjából negyven alkotót összegyűjtő blog minden hónapban új témával foglalkozik. Volt már gyerekekkel közösen rajzos-mesélős együttműködés, virtuális ajándékbontogatás,  szörnyekkel kergetőztek, egy egész hónapig bolondoztak, legutóbb varázsszőnyegekről és egyéb járművekről írtak. 


Klesitz Piroska illusztrációja

Együtt játszanak az Illusztrátor Pajtásokkal, akik kápráztató, vicces, csodás képeket adnak a szövegekhez. Csak úgy. Játékból. Gyermekirodalmi alkotók jöttek össze ebben a virtuális térben, hogy közösen alkossanak.  Akad köztük országosan ismert művész és olyan is, aki most keresgéli az útját. Mindenki megfér a csapatban.

Ez a közösség most titeket is meghív, hogy együtt mókázzunk. Jövő héttől az Író Cimborák és a Bezzeganya pénteki mese-rovatában az összegyűlt tekintélyes mennyiségű mesekincsből fogunk válogatni.

Meséljetek, mondókázzatok, csodáljátok meg a képeket a gyerekekkel!

Jó szórakozást!

Az Író Cimborák, együttműködésben az Illusztrátor Pajtásokkal

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?