Luvnya Kiáltvány

Ne pisszegj, ne cuppogj, nem akarom tudni, hogy fölizgatlak-e!

Ha tudni akarom, azt egyértelműen jelzem!

photo © 2008 Stacey Li | more info (via: Wylio)

 

A NEM AZ NEM…

…akkor is, ha mély a dekoltázsom,

…akkor is, ha rövid a szoknyám

…akkor is, ha sötét van, és senki sem látja

…akkor is, ha mindenki mással lefekszem

…akkor is, ha részeg vagyok

…akkor is, ha szép vagyok

…akkor is, ha ronda vagyok

…akkor is, ha a szexiparban dolgozom

…akkor is, ha a főnököm vagy

…akkor is, ha rendőr vagy

…akkor is, ha a pasim vagy

…akkor is, ha a rokonom vagy

...akkor is, ha egy széparcú fiú vagyok

…akkor is, ha tegnap együtt töltöttük az éjszakát

…akkor is, ha egy hotel szobalánya vagyok

…akkor is, ha a Nemzetközi Valutaalap elnöke vagy

…akkor is, ha nagyon gazdag vagy

…akkor is, ha ezelőtt mindig igent mondtam

…akkor is, ha te úgy gondolod, hogy igent jelent

A NEM, AZ NEM!!!!

Az áldozat nem kiált erőszakért, a miniszoknya nem ajánlat. A magas sarkú cipő és a mély dekoltázs szexi, de aki ezeket okolja az erőszakért, az az elkövető cinkosa. A női test nem tárgy, nem szexuális segédeszköz és nem árucikk! Nem fogunk máshogy öltözni! Attól még, hogy tetszem neked, nem kell, hogy akarjalak. Változzanak a férfiak! Változzanak a törvények! A beleegyezés bizonyítéka nem a fizikai ellenállás hiánya! Változzon meg a hímsoviniszta kultúránk, amely szerint a nő felelőssége a szexuális zaklatás! A nemi erőszak nem a házasság, család és nemi erkölcs ellen vét, hanem egy személy alapvető emberi jogait sérti!

Mert ki a kurva? Mindannyian. Egy nő sincs, akit ne ribancoztak volna már le. Ha rövid a szoknyája, ha mély a dekoltázsa, ha van kedve a szexhez, ha nincs kedve a szexhez, ha visszautasít valakit, ha a másikat nem utasítja vissza, ha leszbikus, ha biszex, ha sok szeretője van, ha túl kevés szeretője volt, ha van gyereke, ha nincs gyereke, ha férjnél van, ha nincs férjnél... Minden nő kurva, aki nem felel meg minden egyes férfi minden egyes elvárásának?

Nem vagyunk hajlandóak a férfiak igényeihez alakítani öltözködésünket, külsőnket és viselkedésünket! Ha a ribanc, kurva, luvnya, céda, rosszlány, picsa olyan nő, aki saját maga rendelkezik teste fölött, saját maga dönti el, hogy kivel mikor mit csinál, akkor mindannyian kurvák vagyunk! Sőt, a kurva lesz minden nő számára az elérhető szabadság szinonimája!

SlutWalkBudapest