hétvége programajánló

Július 3-án Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park az esti koncertek mellett ismét a csöppségek birodalmává változik. A Pöttömkert újfent számos, az apróságok és a szülők számára egyaránt szórakoztató játékkal és bemutatóval várja a látogatókat, a havonta megújuló programban ezúttal például lovaglást, gipszszobrászkodást, csillámtetoválást, Eszter-lánc mesezenekart és vizes népi játékokat is találhatunk – mindezt ingyen.

Idén immár a harmadik hétvégén vehetik birtokba a porontyok a Budapest Parkot, ahol kreatív, ügyességi és parti játékok valamint a megelevenedő mesék világa várja őket. Az esemény a már megszokott napindító jógával veszi kezdetét, melyet Gáll Viki Ringató foglalkozása követ. A délelőtti buli hangulata az Eszter-lánc zenekar vidámsággal, tánccal és meglepetésekkel teli koncertjével hág a tetőfokára, az önfeledt szórakozás garantált.

A nagy mókázás után a Csodák Palotája kísérleti bemutatóival ejti ámulatba a kicsiket és nagyokat egyaránt, melyet a Batyu Színház Mesemalac című elődása követ. A három kismalac és a farkas című népmese két testvér, Lili és Lali törtével kezdődik, akik felszöknek a Nagyi padlására. A régi, poros tárgyak életre kelnek játékuktól. Párna, esernyő, bőrönd, fűrész mind-mind segítségükre lesz a mese alakulásában, akárcsak a bátrabb szülők és a gyerekek! A folytatásban az erdő réme, a gaz farkas, (Lompos Lajos) malachúsra feni a fogát, de a három testvér (Malac Marci, Malac Berci és a legkisebb Barnabás) együttes erővel, no meg egy kis furfanggal legyőzik a gonoszt.

Az apróságokat számos egész napon át tartó program is várja. Gipszkorszak standjánál a gyerekek például számos különböző formájú, témájú és méretű gipszfigura közül választhatnak, amelyeket önállóan kifesthetnek, az elkészült műveket pedig haza is vihetik magukkal, a Magyar Vöröskereszt Ifjúsági Tagozata pedig arcfestéssel és kézműves foglalkozással várja a kicsiket.

További információk itt >>>
 

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?