Andi két nőgyógyászt is néven nevezett rövid beszámolójában, amelyben az egészségügyben szerzett jó tapasztalatairól ír, de nem feledkezett el az egyik gyermekkórház kardiológusáról sem, akinek szintén elégedett a munkájával. Pozitív orvostörténetek sorozatunkban te is megosztanád, melyik kórházban, orvosnál/nővérnél értek pozitív élmények? Küldd el nekünk a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

Ikerterhes lettem, amitől állítólag nekem kellett volna a legjobban félnem, de hát mivel egy szülésen már túl voltam, nem rezeltem be nagyon. A nődokim szerintem nagyon lelkiismeretes volt, hadd írjam ki a nevét Dr. Vámosi Béláról van szó. Mindig visszahívott, még olyan eset is akadt, amikor külföldről hívott vissza (ez azért nem semmi szerintem), sajnos a szülésnél nem tudott ott lenni, de elnézem neki, mert hiszen ő is ember és kell egy kikapcsolódás neki is. Bár hozzáteszem, hogy elindult volna Mátészalkáról is, de sajnos azt az ikrek már nem várták meg, így az ügyeletesnél szültem, aki szintén nagyon kedves volt, a neve Dr. Börzsönyi Balázs.

A másik nagyon jó tapasztalatom a Madarász utcai kórház intenzív osztályán van, ahova sajnos kisfiunk szívbetegsége miatt kerültünk, minden tisztelet és elismerés az összes orvosnak és nővérnek az intenzív osztályon. És nem utolsó sorban köszönjük Dr. Nemes János kardiológus munkáját.

Andi