fehérnemű terhesség kismama

Fehérneműt vásárolni nem terhesen is komoly kihívás. A kényelem, a szépség, a minőség, a megfizethető ár és az éppen van a méretemben elég ritkán egyesülnek egyetlen darabban. Kismamaként ez a probléma hatványozódik, hiszen a kényelem fokozottan fontos lesz. Na de nőként, feleségként ne szorítsuk a szépséget sem a háttérbe! Ha már egyszer létezik olyan, hogy szexi kismama fehérnemű…

Csipke, szatén, nyomott minták, élénk színek, strasszok, apró kövek. Biztos neked is megvan a kedvenc díszítésed, amihez hozzászoktál. A jó hír az, hogy kismamaként sem kell lemondanod róluk. A merevítőt és a push-up szivacsot a legtöbb melltartóból viszont száműzték. Még jó hogy a hormonok pótolják mindezt. Így a melltartónak elég ha vastagabb és erősebb gumírozású vállpánja van, amely átveszi így a tartó funkciót. Emellett egy kis kapocsnak köszönhetően a melltartó fedőrésze könnyen lecsatolható.

Belső része tiszta pamut bélésű – az esetek többségében, hiszen az érzékennyé vált bőr gyakran nincs kibékülve a mindenféle műszálas összetételű anyagokkal. És milyen is ez a bizonyos belső rész? Ez egy olyan réteg, ami tartja a megduzzadt mellet szoptatás közben, így nem neked kell a maradék egy kezeddel ügyeskedned. Ez lehet csak egy csepp alakú betoldás, vagy egy komplett réteg, ami csak középen lyukas. A szoptatós kapocs egyik fele erre van rögzítve, míg másik fele a külső réteghez kapcsolódik. A melltartó ezen részét tudod le-, és felcsatolni, vagy ha nagyon fifikás a melltartód, akkor egy mágnescsat segít neked, hogy ne kelljen bajlódni a beakasztással. Emellett hátul is van egy kis trükk: a kapocssor nem csak 3, hanem 6 soros, ez azt jelenti, hogy adott esetben egy körmérettel növelhető vagy csökkenthető a melltartó.

A bugyikat úgy alakítják ki, hogy elöl a pocak alatt fussanak, hátul azonban szinte derék magasságig húzódjanak, hogy ne érezd úgy egész nap, hogy csúszik lefelé. Az erős gumikat, merev varrásokat száműzték, sőt gyakoriak a teljesen varrás nélküli darabok is. Tangák, bikinik és francia bugyik között válogathatsz. Emellett vannak speciális alsók, amiket gyakran orvosok és védőnők javasolnak azoknak a kismamáknak, akik gerinc- és derékfájdalmakra panaszkodnak. Ezek a bugyik varrásnélküliek, a pocak alatt és derékban sűrű, míg a pocakon rugalmas szövésűek, így a has szépen növekedhet, míg az erős varrás tartja a derekat. Ezt a funkciót kismama övek is betölthetik, amik hasonlóan a bugyihoz a szövés erősségével tehermentesítik a gerincet és a derekat.

Ott vannak még a hálóruhák. A kényelmes pizsik, a bájos babydollok és az igazán MILF-es hálóingcsodák. Mellrészüknél egy kis kapocs vagy patentok teszik lehetővé, hogy az éjszaka közepén, félig csukott szemmel is könnyedén menjen a szoptatás. Akárcsak a melltartókban, a pizsamákban és hálóingekben is található tartóbetét, sőt némelyekben egy erősebb gumi is fut a mell alatt, hogy biztosítsa a tartást. Finom pamut, rugalmas csipke, simogató szatén vagy selyem anyagok mind-mind megtalálhatóak, így biztosan rábukkansz a kedvencedre.

A szexi jelző nem csak a lapos hasú hölgyek privilégiuma, kismamaként is IGAZI NŐ vagy. Csábíts akár kislányos bájoddal vagy épp a dögösségeddel, várandósan is biztosan megtalálod a legjobb eszközöket arra, hogy elismerő pillantások százait gyűjts be. A többiről ne is beszéljünk.

Bodoradri