babacson két csík terhességi teszt

Babacsonék fiatalon házasodtak, és egyelőre nem terveztek gyereket. Amikor Babacson vérzése nem jött meg, a férj rögtön sejtette, hogy jön a baba, ám a kismama ekkor még tiltakozott, biztos volt benne, hogy csak elkapta a testvéreitől a betegséget, és csak ezért van rosszul. A később elvégzett terhességi teszt azonnal kétcsíkos lett.

Továbbra is várjuk teherbe eséssel, terhességi teszt elvégzésével és a környezet beavatásával kapcsolatos történeteiteket a bezzeganya@bezzeganya.hu címen.

Viszonylag hamar házasodtunk (mindketten 23 évesek vagyunk) és az esküvőnk is csak tavaly márciusában volt. Nem is terveztünk még egy pár évig a babát. Nagyon sok változás volt az utóbbi időben az életünkben, és mivel én elég rosszul viselem a változásokat, a hangulatingadozásokat is annak tudtam be. Majd amikor már késett a ciklusom, B mondta, hogy "Húúú, lehet hogy jön Bó!" Persze ezen én mindig kiakadtam, és azzal vágtam vissza, hogy görcsöl a pocim, és a mellem is meg van duzzadva, sőt tök ingerlékeny vagyok, tuti, hogy nem. Plusz a rosszulléteket is annak tudtam be, hogy amikor meglátogattuk anyumékat az öcséim összeszedtek valamit, és hánytak – gondoltam, elkaptam tőlük.

Aztán november közepén költöztünk (más városba, mert Pocakos ott kapott melót), én is elkezdtem a melóhelyemen dolgozni, és ott az egyik kolleganő pont az első trimeszterben volt és nagyon furi volt látni, hogy ugyanazokat a "tüneteket" produkálja, mint én. B nem volt a városban, intézte a költözködést, így felhívtam, hogy veszek egy tesztet és megcsinálom másnap reggel.

Alig bírtam aludni, csak forgolódtam. Felkeltem 4:45-kor, és kimentem megcsinálni a tesztet. Elvileg 5 percet kellet volna várni, na, nekem egyből, amint rácsepegtettem, látszott a két csík. A szívem ezerrel vert. Gondoltam, várok kb. 15 percet, "hagyom száradni" Még erősebb lett a két csík. Most mit csináljak? Hívjam B-t? Ááá, nem, ő még biztos alszik, írok egy sms-t, ha felkel, látni fogja. Kb. 7-ig sírtam. Nem éreztem/érzem magam ilyen fiatalon felkészülve az anyaságra. Munkába menet felhívtam a párom, hogy olvasta-e az sms-em. Hát persze, hogy még csak akkor kelt fel. Elmondtam neki. Majd kiugrott a bőréből. "Én megmondtam, hogy jön Bó!!

Mindez pénteken történt, így hétfőn mentem dokihoz. A 7. hetet töltöttem, és egészséges embrióról beszélt a doki. Ettől a perctől én is tudok örülni.

babacson

babacson két csík terhességi tesztBezzeganya az Instagramon!
Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 
Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?