Terhességi tesztelős sorozatunkban drlucifer számol be két terhességének kimutatásáról, és arról, hogy meghatottság helyett csak vigyorgott, mint a pék kutyája.

So it says....... Im Pregnant!photo © 2008 Courtney Barrett | more info (via: Wylio)

 

Te is elmesélnéd, hogyan teszteltél, mit éreztél közben és hogyan mondtad el a gyermek apjának a jó hírt? Küldd el nekünk a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

 

Az első dupla kék csíkom 2004. novemberében lett. Elhatároztuk, hogy gyereket akarunk, két hónappal később az esedékes elmaradt vérzés második napján ott vigyorgott a teszten a két csík. Kicsit beleszédültem. Gyermekem apja dolgozott, így neki sms-t küldtem. Eufória, boldogság, de nekem akkor még valahogy tökéletesen hihetetlen volt az egész. Vigyorogtam napokig, mint pék kutyája a meleg zsömlére, de az általam várt könnyes meghatottság elmaradt.

A második már egy fokkal izgalmasabb történet:

Lombik, majd 2008. május 27-én embriótranszfer. Ezután kezdődött az a bizonyos két hét, amit a lombikosok jól ismernek. Amikor ólomlábakon jár az idő, amikor keresed a terhesség jeleit, pedig tudod, hogy felesleges.

7. nap: Tesztet vettem.

8. nap: Ekkor már két napja késett a havim, szemeztem a teszttel.

9. nap: Hajnali 3-kor teszteltem (már nem bírtam aludni sem). Pillanatok alatt zebrás lett. Vissza a pasimhoz, aki diszkréten úgy tett, mint aki alszik, és nem tudja, mit csinálok. Közöltem vele: ikrekre készüljön, ez nagyon csíkos.

Könnyes meghatottság most sem volt, csak a vigyorgás maradt.

drlucifer