hirdetés tesco bevásárlás

(x)

A kezünkre szinte mindenhez szükségünk van, a mindennapi bevásárlással járó cipekedés azonban nem tartozik a kedvenc tevékenységeink közé. Szerencsére a Tesco Online Bevásárlás leveszi a terhet a válláról: a Tesco munkatársai örömmel házhoz szállítják a nagybevásárlást. Így „szabad kezet kap”, hogy azzal foglalkozzon, amivel igazán szeretne – magához ölelheti a kedvesét, mesét olvashat a gyermekeinek, vagy akár kertészkedhet is kedvére.

A 3 évvel ezelőtt útnak indított szolgáltatás jelenleg 3,4 millió magyar vásárló számára elérhető. A Tesco munkatársai átlagosan több mint 2000976 kg árut szállítanak ki havonta csak Magyarországon – ez azért elég nagy szám! Miért cipekedne, ha ránk bízhatja a bevásárlás nehezét? Szeretnénk még jobban megkönnyíteni a dolgát, így június végéig ingyen szállítjuk házhoz a bevásárlást – ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy legalább 24 000 forint értékben vásárol és a rendelés leadásakor megadja az „1000akcio” kódot.

Az internetes bevásárlás manapság igen nagy népszerűségnek örvend. Ön otthona kényelméből, stresszmentesen megrendelheti a termékeket az interneten, az így felszabaduló időt pedig a szeretteivel töltheti, vagy a kedvteléseinek hódolhat. A keresett termékeket hiánytalanul megtalálja a bevasarlas.tesco.hu oldalon, ahol több mint 23 000 árucikk közül válogathat.

hirdetés tesco bevásárlás

A Tesco 8 és 22 óra között szállítja házhoz a termékeket. Rendelését akár három héttel előre is leadhatja, és a kiszállítás előtti napon akár 23 óráig módosíthatja. Bankkártyájával közvetlenül a sofőrnek, vagy előtte, a rendelés véglegesítésekor fizet.

A Tesco vásárlói emellett a Clubcard előnyeit is kiélvezhetik. Vásárlóink ugyanúgy gyűjthetik kártyájukra a pontokat, mint a hagyományos áruházakban, az internetes bevásárlásért azonban dupla pontok járnak. A megvásárolt termékeket a rendszer ráadásul automatikusan a „Kedvencek” közé menti. Így hosszadalmas keresgélés nélkül, könnyebben megtalálja őket, és a következő vásárlás alkalmával még több időt takaríthat meg.

Ha még nem próbálta ki a Tesco Online Bevásárlás előnyeit, vágjon bele most!

További információ itt >>>

(x)