Szeretnék bemutatni nektek egy egyedülálló terméket, amelyet az én személyes pozitίv tapasztalataim után igazán jó szίvvel ajánlok minden szoptató kismamának.

Ez az Olaszországban kifejlesztett ezüst mellbimbóvédő több mint 10 éve elterjedt segédeszköz az ott élő kismamák körében. Ma már Angliában, Franciaországban, Csehországban is nagy sikerrel használják az édesanyák. Én 2012-ben a kislányom születésekor kaptam ezt az ezüst mellbimbóvédőt  a barátnőmtől, akinek három kisgyereke van, így jól tudta, mi is az igazán hasznos ajándék. A mai napig hálás vagyok ezért neki.

A szoptatás az első időkben fájdalmat okozhat, hiszen a mellbimbók a nagy igénybevétel miatt kisebesedhetnek, berepedhetnek. Még a helyes mellrehelyezés mellett is gyakran előfordul. Az első fogacskák megjelenésekor is megtörténhet, hogy felsértik a babák a mellbimbókat, és valljuk be őszintén, ez is igen fájdalmas. Az érzékeny mellbimbónak a melltartó súrlódása is igen kellemetlen érzés. Az ezüst mellbimbóvédővel ezeket a fájdalmakat mind elkerülhetjük természetes módon.

Az ezüst mellbimbóvédő használatával megelőzhető  a mellbimbók kisebesedése, illetve segíthet a már sérült mellbimbók gyors begyógyulásában.

A hagyományos mellbimbóvédőkkel szemben az ezüst mellbimbóvédőt nem a szoptatáskor kell használni, hanem a szoptatások között kell viselni, így a babákat semmi sem zavarja az etetéskor, és a szoptatás természetes élmény marad az édesanya és gyermeke számára is.

Igen fontosnak tartom azt is, hogy használata mellett nincs szükség semmilyen más segédeszközre, krémre vagy olajra, amikről sokszor azt sem tudhatjuk biztosan, tartalmaznak-e káros anyagokat.

Az ezüst mellbimbóvédő 100 százalékban természetes  és higiénikus.  Nikkelt nem tartalmaz. 925-ös ezüstből készül, nem használódik el, egy örök darab, vagyis a következő babánál is segίtségetekre lesz.

Orsi

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?