Péntekre érdekes programot ajánlunk: ha van olyan karácsonyi ajándékod, ami nem tetszik, amiből már van egy tucat, vagy egyéb ok miatt feleslegessé vált, megszabadulhatsz tőle úgy, hogy jó eséllyel egy neked sokkal jobban tetsző ajándékkal térhetsz haza.

Gift basket sidephoto © 2006 Cloned Milkmen | more info (via: Wylio)

 

A Szülők Háza karácsonyi ajándék cserebere délutánt szervez, ahol helyszínt és asztalt biztosít a cserélendő holmiknak.  Amíg a szülők csereberélgetnek, addig a gyerekek sem fognak unatkozni: kézműves foglalkozással várják őket.

Időpont: 2011. január 21. péntek, 15.00-18-00
Helyszín: Szülők Háza, 1118 Bp. Rétköz u. 7., az Eleven Center első emeletén (P2-es szint)

A részvételi szándékot a szulokhaza@szulokhaza.hu mailcímen vagy a 246-0880-as telefonszámon jelezni szükséges.

Te mit cserélnél el szívesen és mire?

A hétvégére még egy programot ajánlunk. Nellgwyn nevű olvasónk hívta fel a figyelmet az Első Evangélikus Várandós Hétvégére, melyet január 21 és 23 között rendeznek meg a piliscsabai Béthel Otthonban. Az evangelikus.hu weblapon olvasható interjú szerint három témával foglalkoznak majd kiemelten a hétvége során. Az első részben a baba érkezésére való lelki felkészülés lesz középpontban, a második részben környezettudatos babaápolásról, természetes gyógymódokról, mosható pelenkákról, babaétrendről és teremtésvédelemről lesz szó. Az utolsó rész pedig a kötődő nevelésről, a babahordozásról és a szoptatásról fog szólni. A férfiaknak külön apakört szerveznek.

A részvételi díj 11500 Ft/fő, vagy 20000 Ft/2 fő.

További tudnivalók itt olvashatók.

Tünde