Friss hírek, érdekességek a Bezzeganya új, lapszemle sorozatában.

Szép a melled? Mély dekoltázsú pólót hordj!

Felháborított több nőjogi szervezetet egy az értelmi fogyatékossággal élő nőknek szánt, gyógypedagógusok által szerkesztett, az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával megjelent kiadvány. A szakértők nevével jegyzett füzet egy olyan ideális nő képét vázolja fel példaként, aki szépítkezik, sokat fecseg, de azért tudja hol a helye a családban.

Mennyit adjunk a gyereknek, ha kimegy a Szigetre?

Az idén sem olcsó mulatság kimenni a Szigetre, a hivatalos árlista szerint mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki nem akar "szomjan halni".

Példaértékű óvodai rendszer Szegeden az SNI-s gyerekekért

Százhetvenegy sajátos nevelési igényű óvodás gyermek jár szeptembertől a szegedi intézményekbe, akinek az ellátásához képzett szakemberre van szükség. A közgyűlés a Felsővárosi Óvodát javasolta kijelölni az autista gyermekek ellátására, míg a Vedres utcaiban cukorbeteg gyermekek ellátására szakosodott szakember felvételét javasolta.

Így fejlődik a babák agya

Modern képalkotó eljárások fotói alapján először készült el a babák agyának növekedési táblázata.

Így beszélte le a svéd apa a gyerekeit a harctéri szimulátor-játékról

„Két fiam van, Frank és Leó. Tíz, illetve tizenegy évesek. Tavaly ősszel, amikor kijött a Call of Duty harctéri szimulátor legújabb része, mindent megadtak volna azért, hogy megkaphassák. Egyezséget kötöttünk: elviszem őket egy olyan helyre, ahol megtapasztalhatják , milyen következményei vannak a háborúnak a való világban. Ha azután is akarják a játékot, akkor megveszem nekik”

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?