12. hét

Már megint a várakozás...
 

Megvolt az első vérvételem, csak háromnegyed órát kellett várni a soromra. Másnap a nőgyógyásznál viszont ott töltöttem az egész délelőttömet! Nem túlzok: fél 9-től majdnem délig ott voltam (mert rendelési időben kellett egynapos műtétet végeznie a doktor úrnak, ráadásul én voltam az utolsó a sorban, amit ugye egész addig nem tudtam). Jövő héten genetikai ultrahang - és az lesz az utolsó alkalom, hogy beteszem a lábam oda. Már kértem időpontot magánrendelésre ahhoz az orvoshoz, akihez az első kettővel is jártam. Csakhogy hozzá akkor hat-nyolc héttel későbbre volt szabad időpont, az még három hét, 15 hetes leszek - gondoltam, addig kibírom az sztk-s nőgyógyászaton valahogy... Nagyon nehezen.

A héten is bőgtem
 

Túl vagyunk a húsvéti ünnepeken, kifejezetten jól telt, kicsit kirándultunk is a férjemmel, kettesben. Nagyon jót tett a lelkünknek. Ami kevésbé tett jót, az egy rokon kritikája a fiunkat és a nevelési módszereinket illetően (merthogy 2,5 évesen önállótlan és nem játszik el egyedül - ő ilyen). Írtam már, hogy néha sírós vagyok - hát erre a hétre is jutott egy kiadós bőgés. Sajnos nem vagyok az a típus, aki odaáll és megmondja a frankót, inkább kerülöm a konfliktust, mindig csak utólag jut eszembe valami frappáns, hogy „na ezt és ezt kellett volna mondani”. Mellesleg haljamos vagyok sokat rágódni. Sokszor gondolkodom el, hogy vajon jól csinálom-e a dolgom - és így nem könnyű kiverni a fejemből, ha mástól is kapom a kritikát, nem csak magamtól.

Kirándulni igen, takarítani nem!
 

A hét fénypontja a Tropicariumba tett kirándulás volt. A gyerekek imádták, fantasztikus élmény volt nekik (is). Kisfiam már aznap délután szeretett volna elmenni újra. Kis városkánkban lomtalanítás lesz, így arra is sort kerített a család, hogy a lim-lomokat kiszanáljuk, és kitegyük a ház elé. Pihentünk is, megnéztünk pár filmet a héten. Mára is van program a gyerekekkel, és talán moziba is eljutunk. Csak egy valamire nem jutott idő - vagyis inkább kedv -, hogy takarítsunk. Ebben a szép időben nem bírtam ráfanyalodni. De most már muszáj, és mivel megint kora hajnalban ébredtem, megyek is, és nekiesek valaminek, szép csendben.

Ági

Bezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?