Egy 21 éves ukrán modell nagy hírverést csapott maga körül. Valeria Lukyanova blogjában azt állítja, hogy ő az orosz nyelvű internet legnagyobb sztárja: a megtestesült Barbie baba.

A fiatal nő babaarca, hosszú szőke hajkoronája és “tökéletes” idomai a megszólalásig hasonlítanak Barbie babáéhoz. Olyannyira, hogy a szkeptikusabb internezetők már-már kételkednek a lány létezésében. Valeria Facebook oldalán találhatóak olyan fényképek is, amelyeken jóval kevesebb sminket visel, és meglehetősen valódinak látszik. Egy YouTube video pedig bemutatja, hogyan alakul át Barbie babává.

Vannak, akik szörnyülködnek Valeria külsején, és olyan is akadt, aki szerint “a tökéletes nő unalmas”. Egy jóval megértőbb kommentelő azon aggódott, hogy nem káros-e Valeria személyiségére a Barbie baba kinézet hajszolása.

A Barbie klónnak 155 előfizetője és 78 barátja van a közösségi oldalon fellelhető profilja alapján. Blogján (www.amatue21.com) találhatunk további fotókat, zenéjéről és a meditációról olvashatunk. A lány követőket keres Franciaországban és Európa többi államában.

Forrás

Bicse