PR

(X)

Játszóházakban osztogatják a Hoppá! ingyenes családi kuponfüzetet, mely több dologban is különbözik a női magazinokban megjelenő kuponakcióktól. Egyrészt nem csupán egy hétvégére szól (amikor is az ilyen-olyan „napokon” embertelen tömeg van a plázákban), hanem december 15-ig bármikor felhasználhatók a kuponok, sok esetben online is. További előnye, hogy kifejezetten a családok érdeklődési körébe tartozó gyűjteményről van szó. Sőt! A Hoppá online oldalon a karácsonyi nyereményjátékon családi pihenést lehet nyerni a Puchner Kastélyszállóba.

Hol lehet beváltani a kuponokat?

A kuponfüzetben található például egy 15 százalékos DeLonghi kedvezmény, melyet automata kávéfőző vásárlásakor lehet felhasználni, akár online is. A Jono Yogo frozen joghurt a kupon ellenében 20 százalékkal olcsóbb. Szintén 20 százalék kedvezményt kap a kupon felmutatója a Lego és Duplo termékek kivételével a Játék Palota játékboltban.

PR

A füzet egyik legérdekesebb része az Ellen kuponja, mely húsz százalék kedvezményt biztosít a nagyobb bevásárlóközpontok patikáiban kapható Ellen probiotikus tamponokra, intimkrémekre és intim frissítő spray-kre december 12 és 14 között.    

Két bútoráruházban is felhasználható kedvezmény: a BRW bútorház esetében ifjúsági bútor és ülőgarnitúra vásárlásakor használható fel a 15 százalékos kupon, a TiGeRinél pedig minden gyerekbútor 10 százalékkal kerül kevesebbe a kupon felmutatásával.

Online beváltható kuponok is vannak a füzetkében: a DigiLaborban a kóddal 20 százalékkel olcsóbban lehet fotónaptárat, fotókönyvet, vászonképet vagy egyéb digitális technikával készített fényképes ajándéktárgyakat rendelni.

A Biodermánál szintén online használható fel a kupon: a weboldalukon a kódot beírva 20 százalék a kedvezmény az összes kozmetikai termékre.

PR

A Játékvár boltokban a kupon felmutatója 15 százalékkal olcsóbban vásárolhat játékokat (kivéve Lego), míg az online felhasználható kuponnal 10 százalékkal kerülnek kevesebbe a webáruház termékei.

A kuponos weboldalon pedig a nyereményjátékban részt vevők családi pihenést nyerhetnek a négycsillagos Puchner kastélyszállóba, és három darab tanulóbicikli is gazdára talál a játékban.

Kellemes válogatást és készülődést a karácsonyra!

(X)